SEO specialist

Bij ons op kantoor lopen we tegen een klein probleempje aan. Het is vervelend maar onze SEO specialist heeft totaal geen zin meer in zijn werkzaamheden. Het lijkt erop dat hij verveeld is geraakt en op die manier niet verder wilt gaan met zij werk. Voor ons is het heel vervelend want wij waarderen de SEO specialist echt met al onze hart. Hij heeft echter aangegeven dat dit niet voor hem is en hij toch besluit om liever iets anders te doen. Het is voor ons nog niet bekend wat de beste oplossing is om de SEO specialist alsnog binnen het bedrijf te houden.

We verwachten een oplossing

Wij hebben nu wel gesproken met de SEO specialist en hij geeft aan ons niet zomaar in de steek te laten. We hebben ook besproken dat we niets liever doen dan hem houden binnen ons bedrijf. Hij is een goede werknemer en zorgt voor veel geode ontwikkelingen. O die manier is hij nog steeds belangrijk voor ons. We hopen dan dus ook dat hij met ons in zee gaat. Hij kan echt van grote waarde zijn voorde toekomst binnen het bedrijf. we zien elkaar vaker en begrijpen dan ook dat er steeds meer problemen zijn waar wij tegen aan lopen.

Laten we het niet verpesten

Er is dus een grens, deze grens hebben wij bijna overschreden. Onze SEO specialist gaf al langere tijd aan geen zin meer te hebben in het repetitieve werk. We worden vaker gezien als een bedrijf die ervoor zorgt dat onze werknemers excelleren. Het is dus een raar gegeven dat één van onze werknemers dit niet kon bijbenen. Wij hadden naar hem moeten luisteren, maar we hebben ook aangegeven dat wij niet gaan stilstaan bij deze beslissing. We hopen dat we onze fout kunnen goed maken en dat ij er als nog voor kiest om met ons te blijven werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *