Raspberry Pi

Raspberry Pi Black Friday

Het is weer bijna Black Friday en dat wordt flink gevierd. Bij Elektronica Voor Jou ontvang je 23 tot en met 30 november hoge kortingen op Raspberry Pi gerelateerde producten. Wees er snel bij want op sommige aanbiedingen geldt op = op!

Hoge kortingen

Je  ontvangt 7 dagen lang hoge kortingen op Raspberry Pi boards en accessoires. Op de Raspberry Pi 4 model B 8GB RAM ontvang je €5 korting! Als je een beetje bekend bent in de Raspberry Pi wereld dan weet je dat dit een gigantische korting is. Je vind aanbiedingen op behuizingen, displays, camera’s en andere accessoires. Ben je op zoek naar een nieuwe starter kit? Deze zijn ook zeer scherp geprijsd.

Mystery Box

Nieuw dit jaar zijn de Mystery boxen. Wil je jouw partner/echtgenoot, kind, vriend/vriendin of jezelf verrassen? Maar weet je niet goed hoe? Dan is een Raspberry Pi Mystery box perfect! Sta versteld van de leuke en spannende boxen die je krijgt. Elke box is weer anders dus ben je op zoek naar de ultieme verrassing? Bestel er dan gewoon twee. De inhoud is een verrassing er zijn echter twee dingen die je zeker weet. Je ontvangt gegarandeerd een hogere waarde dan waar je in eerste instantie voor betaald. Ook ontvang je gegarandeerd een Raspberry Pi 4 mini computer. Velen gingen je al voor dus wacht niet langer en bestel direct!

Raspberry Pi

Wat is Black Friday?

Black Friday is de dag waar je bij veel winkels korting kunt krijgen op allerlei producten. Bij Elektronica Voor Jou ontvang je echter een week lang korting! Dit doen ze om gigantische drukte en leverproblemen te voorkomen. Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika. Daar is Black Friday de dag na Thanksgiving. Die feestdag valt altijd op een donderdag, dus is het verleidelijk de vrijdag erna ook vrij te nemen. En wat kun je beter doen op een vrije dag dan shoppen? Bij Elektronica Voor Jou vind je aanbiedingen rondom Raspberry Pi, Arduino, Micro:bit, Prototyping en accessoires.

Geef een reactie