goede hosting

Is VPS Hosting iets voor jouw bedrijf?

Heb je een eigen bedrijf en wil je graag een fysieke server hebben waar je zelf controle over hebt? Misschien dat een aparte, virtuele server wel de ideale uitkomst is voor jouw bedrijf. Met VPS hosting is het allemaal mogelijk. Sinds een tijdje maak ik zelf ook gebruik van deze hostings dienst van IDFNV. Ik maak het nu allemaal voor het eerst mee en ik vond het wat spannend, maar het bevalt me eigenlijk heel goed. Ook al host ik bij dit bedrijf, ik kan alsnog zelf de controle hebben over zaken zoals de inrichting en het beheer van mijn omgeving in de server.

wanneer een server

Wat kan het jou bieden?

Voordat je kan overwegen of VPS hosting iets voor jouw bedrijf is, is het wel handig om eerst te weten wat het precies is en wat het jou kan bieden. Bij deze soort hosting heb je je eigen serveromgeving. Hier kan je niet alleen je websites op hosten, ook kan je er allerlei data opslaan en kan je ook ruimte vrijhouden voor back-ups. Hoe handig is dat! Zelf ben ik heel blij dat ik voor VPS hosting heb gekozen, ook al wist ik eerst niet helemaal wat ik ervan kon verwachten en was het voor mij een beetje een sprong in het diepe, ik ben er echt heel tevreden over. En ook al staat deze VPS SSD server samen met andere VPS SSD servers op één fysieke server, je merkt daar helemaal niks van. Je kan je eigen server zelf helemaal beheren. Bij het afnemen van deze dienst krijg je het controlepaneel Directadmin met een server licentie er gratis bij. Via de webinterface van dit controlepaneel kan je de server zelf beheren. Zo kan je zelf herinstallaties regelen, software installeren, upgraden en zelfs uitbreiden. Ontdek snel zelf de voordelen van VPS hosting.

Is hosten wat voor mijn bedrijf