DesktopCentral easy and fast

DesktopCentral

Met een DesktopCentral vergeet je nooit meer je telefoon,laptop of tablet te update. Dit systeem beheert dat allemaal zelf, easy and fast. Niemand heeft namelijk tijd om updates te doen. Dit systeem doet dat speciaal voor jou geheel zelf, nu hoef je dit dus ook nooit meer zelf te doen en is jouw apparaat altijd up to date. Door dit systeem mis je dus ook geen enkele update. 

CBA Benelux

Onderwerpen 

DesktopCentral beheert verschillende onderwerpen zoals patch management het beheren van veilig netwerken. Software deployment is een software dienst waar direct alle endpoints worden verbonden, dit door middel van templates. Mobile Device Management: Het configureren, manage en beveiligen van het netwerk vanuit een centrale apparaat.

Endpoint security is beveiligin dat regelmatig naar kwetsbaarheden zoekt, het monitoren van browsers en het controleren van devices in  enterprise netwerk. 

Centraal

Dit systeem is belangrijk omdat je dan weer dat je niks van updates mist. De naam zegt het eigenlijk al ‘Centrale’ het centrale gedeelte dat zorgt dat alles functioneert zoals het zou moeten functioneren. Niks is vervelender namelijk dan een update melding te krijgen op een moment dat je het niet wilt, daarom zorgt het centrale gedeelte dus ook dat  de updates bijvoorbeeld s avonds worden gedaan.  Hierdoor kan je dus de hele dag je apparaat gebruiken en zit je niet te wachten tot die onnodige update op dat  moment klaar is. Easy and fast, zo heb je alles in een keer bij elkaar en heb je nooit meer gedoe. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *